Liquid Energy Concentrate 500ml

Producător: Vitabolic

Arome:

Preţ: 44.00 lei

Liquid Energy Concentrate 500ml - 50 portii

Formula energizanta sub forma lichida, cu un efect rapid si puternic.

  • Pre-workout cu asimilare rapida
  • Ofera energie
  • Contribuie la cresterea performantelor sportive
  • Reduce oboseala

Compoziție per        100 ml per  10 ml
L-glutamină               5 g             500 mg
Taurină                     1 g             100 mg
L-carnitină                 500 mg      50 mg
Cofeină anhidră         1700 mg     170 mg
Extract de ceai verde 150 mg       15 mg
-inclusiv polifenoli      147 mg       14,7 mg

*nu contine zaharuri

Ingrediente: apă, L-glutamină, cafeină anhidră, antioxidanți: citrați de potasiu, citrați de sodiu; taurină, regulator de aciditate: acid citric; L-carnitină, aromă, extract din frunze de ceai verde (Camellia sinensis (L.) O. Ktze ), conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, îndulcitor: sucraloză, colorant: caroteni, agent de îngroșare: gumă xantan.

Instrucțiuni de utilizare: Agitați bine înainte de consum. Se diluează 10 ml de produs în 100 - 150 ml apă. A se consuma de 1-2 ori pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemana copiilor. Produsul este destinat adulților. Conținut ridicat de cofeină; nu este recomandat copiilor, gravidelor și femeilor care alăptează (170 mg per portie de 10 ml).

Made in UE.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.