Strong Caffeine 100 caps

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 35.00 lei

FOCUS ON YOUR GOAL !

Strong Caffeine poate fi utilizat de sportivi pentru un plus de energie cat si de studentii care isi pregatesc examenele, de persoanele cu activitati care impun constant existenta unui nivel de alerta foarte crescut, deoarece ii ajuta sa se concentreze si le alunga oboseala.

Cofeina este cel mai larg utilizat psihostimulant, actioneaza direct asupra sistemul nervos central.Pe parcursul multor ani, oamenii de ştiinţă au studiat efectele cofeinei asupra diverselor aspecte ale sănătăţii, şi rezultatele lor au fost puţin spus uimitoare.Acţiunea primară a cafeinei în creier este blocarea efectelor unui neurotransmiţător inhibitor numit Adenozină, prin blocarea efectelor inhibitoare a Adenozinei cafeina măreşte combustibilul neuronal în creier şi eliberează alţi neurotransmiţători, ca dopamina şi noradrenalina.

Informatii nutritionale per capsula:

200mg cofeina.


Mod de adminitrare: 1 capusula înainte de antrenament sau oricând vă simţiţi obosit.

Ingrediente: Cofeină anhidră, agenți antiaglomeranți (celuloză microcristalină și dioxid de siliciu), gelatină* și colorant* (dioxid de titan).* Componentele capsulei.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.