CFU Lean Mass Builder Whey 2Kg

Producător: Vitabolic

Arome:

Preţ: 299.00 lei

CFU Lean Mass Builder Whey - este un supliment cu ingredientele "la vedere", informand astfel clientul in totatitate referitor la sursa materiilor prime folosite si producatorii acestor materii prime de calitate superioara. Astfel proteina folosita este Lactomin® low lactose produsa de renumitul procesator de lapte din Germania si anume firma Lactoprot®. Produsul este imbunatatit prin adaugare de enzime digestize DigeZyme® care fac ca digestia sa fie usora si absorbtia sa fie maxima. In acest suplimet a mai fost adaugat si LactoSpore®(Bacillus coagulans) un preparat probiotic foarte benefic pentru flora intestinala care conform studilor are un rol esential in recuperarea musculara. Ca formula sa fie completa a mai fost adaugata vitamina B6, creatină monohidrat si glutamina de la renumitul brand Kyowa®, producator cu o experianta de peste 60 ani si care prin procesul de fermantare obtine aminoacize de calitate superioara "ultra-pure amino acids". Indulcirea suplimentului proteic a fost facuta si cu SweetLeaf®, marca premium ce foloseste stevia pentru a obtine un indulcitor cu zero calorii, zero carbohidrati, cu răspuns non-glicemic.

 Proteina din zer folosita este obtinuta prin CFU (Cross Flow Ultra Filtration):

 Microfiltrarea si ultrafiltrare sunt procese fizice de prelucrare a zerului la temperaturi joase pentru a obtine un grad proteic foarte ridicat, pastrand in acelasi timp valoarea biologica a proteinei obtinute. Diferenta dintre CFM (Cross Flow Micro Filtration) si CFU (Cross Flow Ultra Filtration) este data de dimensiunea porilor din membrana folosita in procesul tehnologic. Astfel in cazul CFM se foloeste o membrana cu dimensiunea porilor 0.1 – 10 µm iar in cazul CFU o membrana cu dimensiunea porilor 0.001 – 0.1 µm.

Per portie (1 cupa): 23,4g (78%) Proteină, 3g L-glutamină Kyowa Quality®, 5g Krea-bolic, 30mg DigeZyme®, 15mg LactoSpore®, 1,38mg Vitamina B6.

Krea-Bolic 5000mg:
  Creatină monohidrată / Creatine monohydrate 3500 mg
  Bisglicinat de magneziu / Magnesium bisglycinate 200 mg
  -Magneziu / Magnesium 40 mg 
  Carbonat de sodiu / Sodium carbonate 150 mg
  Hidrogenocarbonat de sodiu / Sodium Hydrogencarbonate 120 mg

DigeZyme® : complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază.

LactoSpore®: bacterii probiotice "bune" Bacillus coagulans.

Mod de administrare: Se amestecă 30 g de produs (1 cupă de 90 ml) cu lichid (apă, lapte degresat, etc.). Consumati 1-2 portii pe zi.

AMINOGRAMA PER 100 G DE PROTEINĂ:
L-leucine / L-leucină/ L-leucine 12 g
L-valine / L-valină / L-valine 5 g
L-isoleucine / L-izoleucină / L-isoleucina 5,4 g
L-thréonine/ L-treonină / L-threonine 5,1 g
L-lysine/ L-lizină / L-lysine 9,2 g
L-histidină / L-histidina / L-histidine 1,9 g
L-phénylalanine / L-fenilalanină / L-phenylalanine 3,4 g
L-arginine/ L-arginină / L-arginine 3,5 g
L-methionine / L-metionină / L-methionine 2,1 g 
L-alanine/ L-alanină / L-alanine 4,6 g
L-proline / L-prolină / L-proline 5 g
L-glycine/ L-glicină / L-glycine 2 g
L-serine / L-serină / L-serine 5,4 g
L-cysteine/ L-cisteină / L-cysteine 1,8 g
L-glutamine  / L-glutamină/ L-glutamine 16,5 g
L-tyrosine / L-tirozină / L-tyrosine 3,7 g
L-tryptophane / L-triptofan / L-tryptophan 2,8 g
Acide aspartique/ Acid aspartic / Aspartic acid 10,6 g

Ingrediente: Concentrat proteic din zer de lapte LACTOMIN®, L-glutamină Kyowa Quality®, Krea-bolic (Creatină monohidrată, Bisglicinat de magneziu, Carbonat de sodiu, Hidrogenocarbonat de sodiu),aromă, agent de îngroșare (gumă de guar), îndulcitor (sucraloză), enzime digestive DigeZyme® (complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază), LactoSpore® (Bacillus coagulans), și vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).

Gramaj: 900g 30 portii, 2Kg 66 portii.

Fabricat in Spania.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.