CFU Lean Mass Builder Whey 2 Kg low lactose (Creapure®, Kyowa®, DigeZyme®)

Producător: Vitabolic

Arome:

Preţ: 230.00 lei

CFU Lean Mass Builder Whey - este un supliment cu ingredientele "la vedere", informand astfel clientul in totatitate referitor la sursa materiilor prime folosite si producatorii acestor materii prime de calitate superioara. Astfel proteina folosita este Lactomin® low lactose produsa de renumitul procesator de lapte din Germania si anume firma Lactoprot®. Produsul este imbunatatit prin adaugare de enzime digestize DigeZyme® care fac ca digestia sa fie usora si absorbtia sa fie maxima. In acest suplimet a mai fost adaugat si LactoSpore®(Bacillus coagulans) un preparat probiotic foarte benefic pentru flora intestinala care conform studilor are un rol esential in recuperarea musculara. Ca formula sa fie completa a mai fost adaugata vitamina B6, creatina Creapure® si glutamina de la renumitul brand Kyowa®, producator cu o experianta de peste 60 ani si care prin procesul de fermantare obtine aminoacize de calitate superioara "ultra-pure amino acids". Indulcirea suplimentului proteic a fost facuta si cu SweetLeaf®, marca premium ce foloseste stevia pentru a obtine un indulcitor cu zero calorii, zero carbohidrati, cu răspuns non-glicemic.

 Proteina din zer folosita este obtinuta prin CFU (Cross Flow Ultra Filtration):

 Microfiltrarea si ultrafiltrare sunt procese fizice de prelucrare a zerului la temperaturi joase pentru a obtine un grad proteic foarte ridicat, pastrand in acelasi timp valoarea biologica a proteinei obtinute. Diferenta dintre CFM (Cross Flow Micro Filtration) si CFU (Cross Flow Ultra Filtration) este data de dimensiunea porilor din membrana folosita in procesul tehnologic. Astfel in cazul CFM se foloeste o membrana cu dimensiunea porilor 0.1 – 10 µm iar in cazul CFU o membrana cu dimensiunea porilor 0.001 – 0.1 µm.

Per portie (1 cupa): 25g (82%) Proteină, 3g L-glutamină Kyowa Quality®, 3g Creapure®, 30mg DigeZyme®, 15mg LactoSpore®, 1,4mg Vitamina B6.

Mod de administrare: Seamestecă 30 g de produs (1 cupă de 90 ml) cu lichid (apă, lapte degresat, etc.).1-2 portii pe zi.

Ingrediente: Concentrat proteic din zer de lapte (LACTOMIN® LOW LACTOSE), L-glutamină Kyowa Quality®, Creapure® (100% creatină monohidrat), cacao sub formă de pulbere, aromă, DigeZyme® (complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază), LactoSpore® (conține spori viabili ai bacteriilor probiotice Bacillus coagulans), îndulcitori (glicozide steviol și sucraloză) și vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină). 

Fabricat in Spania.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.