CFU Whey protein 2 Kg with Stevia

Producător: Oferte Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ: 230.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Vitabolic CFU Whey Protein - este un supliment cu ingredientele "la vedere", informand astfel clientul in totatitate referitor la sursa materiilor prime folosite si producatorii acestor materii prime de calitate superioara. Astfel proteina folosita este produsa de renumitul procesator de lapte din Irlanda si anume firma GLANBIA®. Produsul este imbunatatit prin adaugare de enzime digestize DigeZyme® care fac ca digestia sa fie usora si absorptia sa fie maxima. In acest suplimet a mai fost adaugat si LactoSpore®(Bacillus coagulans) un preparat probiotic foarte benefic pentru flora intestinala care conform studilor are un rol esential in recuperarea musculara. Ca formula sa fie completa a mai fost adaugata glutamina de la renumitul brand Kyowa®, producator cu o experianta de peste 60 ani si care prin procesul de fermantare obtine aminoacize de calitate superioara "ultra-pure amino acids". Indulcirea suplimentului proteic a fost facuta cu SweetLeaf®, marca premium ce foloseste stevia pentru a obtine un indulcitor cu zero calorii, zero carbohidrati, cu răspuns non-glicemic și care nu contine îndulcitori artificiali. 

 Proteina din zer folosita este obtinuta prin CFU (Cross Flow Ultra Filtration):

 Microfiltrarea si ultrafiltrare sunt procese fizice de prelucrare a zerului la temperaturi joase pentru a obtine un grad proteic foarte ridicat, pastrand in acelasi timp valoarea biologica a proteinei obtinute. Diferenta dintre CFM (Cross Flow Micro Filtration) si CFU (Cross Flow Ultra Filtration) este data de dimensiunea porilor din membrana folosita in procesul tehnologic. Astfel in cazul CFM se foloeste o membrana cu dimensiunea porilor 0.1 – 10 µm iar in cazul CFU o membrana cu dimensiunea porilor 0.001 – 0.1 µm.
 

Mod de utilizare : Se amestecă 30 g (2 cupe) cu 200-250 ml de lichid (apă, lapte degresat, etc.) si se consuma de 1-3 ori pe zi.

 

 

 Informatii nutritive

Per 30 g

Valoare energetică

125 Kcal

Grăsimi

1,6 g

Din care acizi grași saturați

0,5 g

Carbohidrați

1,6 g

Din care zaharuri

1,5 g

Proteină  85%

26 g

Sare*

0,36 g

  * Conținutul de sare se datorează exclusiv prezenței în mod natural a sodiului, nu a fost adaugat.

Ingrediente: Concentrat proteic din zer de lapte GLANBIA®, L-glutamină Kyowa®, cacao sub formă de pulbere, arome, fursec de cacao sfărâmat, cacao sub formă de pulbere alcalinizată degresată, pastă de cacao, agent de afânare (bicarbonat de sodiu și bicarbonat de amoniu), emulgator - esterii glicerici ai acidului diacetiltartric cu acizi grasi, arome, antioxidanți (extract bogat în tocoferoli și palmitat de ascorbil)), emulgator (lecitină de soia), îndulcitori (glicozide steviol și sucraloză), DigeZyme® (complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază) și LactoSpore®(probiotic ce aportă 6-15 miliarde de spori de Lactobacilli (Bacillus coagulans)).

 

Profilul de aminoacizi a proteinei din lapte per 100 g:

Acid aspartic / Aspartic acid

8.7 g

L-Izoleucină / L-isoleucine

4.9 g

L-Arginină / L-arginine

2.1 g

L-Treonină / L-threonine

5.4 g

L-Leucină / L-leucine

9.0 g

L-Prolină /L-proline

4.7 g

L-serină / L-serine

4.3 g

L-tirozină / L-tyrosine

2.7 g

L-cisteină / L-cysteine

1.9 g

L-glicină / L-glycine

1.5 g

L-fenilalanină / L-phenylalanine

2.7 g

L-metionină / L-methionine

1.8 g

L-alanină / L-alanine

4.1 g

L-Histidină / L-hystidine

1.5 g

L-triptofan / L-tryptophan

1.5 g

L-Valină / L-valine

4.6 g

L-Lizină / L-lysine

7.6 g

L-glutamină* / L-glutamine*

13.8 g

 ALERGENI: GLUTEN, LAPTE ȘI SOIA. Poate conține urme de ouă și pește. Conține cupă de dozare.

Made in Spain

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.