ISO Ground Zero CFM Provon® 900g with Stevia (izolat proteic din zer)

Producător: Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ: 145.00 lei

Izolat proteic din zer CFM Provon® (GLANBIA®) indulcit cu Stevia.

Cel mai bun supliment proteic ce poate fi administrat inainte si dupa antrenament !

Proteina folosita este izolat proteic din zer CFM Provon® produsa de renumitul procesator de lapte din Irlanda si anume firma GLANBIA®. Produsul este imbunatatit prin adaugare de enzime digestize DigeZyme® care fac ca digestia sa fie usora si absorptia sa fie maxima. In acest suplimet a mai fost adaugat si LactoSpore®(Bacillus coagulans) un preparat probiotic foarte benefic pentru flora intestinala care conform studilor are un rol esential in recuperarea musculara. Ca formula sa fie completa a mai fost adaugata glutamina de la renumitul brand Kyowa®, producator cu o experianta de peste 60 ani si care prin procesul de fermantare obtine aminoacize de calitate superioara "ultra-pure amino acids". Indulcirea suplimentului proteic a fost facuta si cu SweetLeaf®, marca premium ce foloseste stevia pentru a obtine un indulcitor cu zero calorii, zero carbohidrati, cu răspuns non-glicemic.

CFM - Cross Flow Micro Filtration pare un termen general de prelucrare a zerului, dar aceasta metoda de micro filtrare are avantajul ca foloseste temperatura joasa pentru a obtine un grad proteic foarte ridicat (>90%).Prin aceasta metoda se poate reduce foarte mult concentratia de lactoza dar pastranduse caliattea biologica a proteinei obtinute. CFM este un proces non-chimic, natural, care implica folosirea unei moderne tehnologi cu filtre ceramice.

Tehnica de microfiltrare permite producerea de pulberi proteice de inalta calitate (nedenaturate), cu un continut de proteine foarte mare. Microfiltratele contin subfractiuni importante, au continut redus de grasimi si lactoza.

Informatii nutritionale (30 portii)

30g

Energiy Kj / Kcal

488 / 117

Grasimi (g)

0.3

   din care saturate (g)

0.1

Carbohidrati (g)

0.5

   din care zahar (g)

0.1

Proteina (g) 92%

28

Sare (g)

0.1

 Concentratie foarte mare de aminoacizi esentiali BCAA 23% ! Leucina peste 10% !

VITABOLIC ISO GROUND CHOCOLATE WITH STEVIA este alegerea perfecta pentru ca ofera:
· Sursa proteica de inalta calitate biologica optinuta prin microfiltare CFM
· Valoare nutritionala exceptionala
· Nu contine aspartam
· Cantiate foarte mica de lactoza si carbohidrati
· Cantitate minima de grasimi si colesterol
· Concentratie maxima de proteina pentru a optine masa musculara de calitate

 

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, amestecati 1 cupa de pulbere (30 g) cu 200-250 ml de apa. In functie de rezultatele dorite consumati 1-3 portii pe zi.

Ingrediente : Izolat proteic din zer Provon® (GLANBIA®) (conține emulgator (lecitină de soia)), L-glutamină Kyowa®, biscuiţi negri sfărâmaţi, (făină de grâu, zahăr, grăsimi vegetale (ulei de palmier), pulbere de cacao alcalinizată degresată, sirop de glucoză, pastă de cacao, sare, agenți de afânare (bicarbonat de sodiu și bicarbonat de amoniu), emulgator - esterii glicerici ai acidului diacetiltartric cu acizi grasi, arome, antioxidanți (extract bogat în tocoferoli și ascorbil palmitat)), pulbere de cacao, arome, emulgator (lecitină de soia), agent de îngroșare (guma de guar) și îndulcitor (steviol glicozide si sucraloza), Digezyme® si Lactospore®. ALERGENI: GLUTEN, LAPTE ȘI SOIA. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide, ouă și pește. 

*Digezyme este un complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază. *LactoSpore® (probiotic ce aportă 6-15 miliarde de spori de Lactobacilli (Bacillus coagulans)

Daca vreti sa cumparati un izolat proteic din zer CFM acesta trebuie sa fie Provon® (GLANBIA®) !

'CFM®' stands for cross-flow microfiltration. CFM® is a natural, non-chemical process that uses proprietary membrane techniques to create a highly pure (>90%), nutritionally superior and undenatured whey protein isolate. To 'denature' whey protein means to alter the natural qualities of the whey protein. For example, using heat, acidity or chemicals to isolate the whey protein. Provon® (CFM® WPI) is manufactured under favorable conditions so as to minimize the potential protein denaturing that can be caused by time, temperature, and microbial quality. Provon® is tested for this 'denaturing' and historically demonstrates levels of >98% undenatured protein. CFM® and Provon® are registered trademarks of Glanbia Nutritionals.

Citeste articolul " Tipuri de Proteina din Zer " click aici

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.