ISO Ground Zero CFM 900g

Producător: Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ: 175.00 lei

 Proteina folosita este izolat proteic din zer CFM Lacprodan® SP-9225 produsa de renumitul procesator de lapte Arla Foods Ingredients Group P/S Danemarca. Produsul este imbunatatit prin adaugare de enzime digestize DigeZyme® care fac ca digestia sa fie usora si absorptia sa fie maxima. In acest suplimet a mai fost adaugat si LactoSpore®(Bacillus coagulans) un preparat probiotic foarte benefic pentru flora intestinala care conform studilor are un rol esential in recuperarea musculara. Ca formula sa fie completa a mai fost adaugata glutamina de la renumitul brand Kyowa®, producator cu o experianta de peste 60 ani si care prin procesul de fermantare obtine aminoacize de calitate superioara "ultra-pure amino acids". Indulcirea suplimentului proteic a fost facuta si cu SweetLeaf®, marca premium ce foloseste stevia pentru a obtine un indulcitor cu zero calorii, zero carbohidrati, cu răspuns non-glicemic.

*Lacprodan® SP-9225 INS: instantised whey protein isolate with < 0.1 % lactose and 92% protein concentrate approx. dry matter

CFM - Cross Flow Micro Filtration pare un termen general de prelucrare a zerului, dar aceasta metoda de micro filtrare are avantajul ca foloseste temperatura joasa pentru a obtine un grad proteic foarte ridicat (>90%).Prin aceasta metoda se poate reduce foarte mult concentratia de lactoza dar pastranduse caliattea biologica a proteinei obtinute. CFM este un proces non-chimic, natural, care implica folosirea unei moderne tehnologi cu filtre ceramice.

Tehnica de microfiltrare permite producerea de pulberi proteice de inalta calitate (nedenaturate), cu un continut de proteine foarte mare. Microfiltratele contin subfractiuni importante, au continut redus de grasimi si lactoza.

Informatii nutritionale

fara aroma - ciocolata

  30g

Energiy Kj / Kcal

464 / 111

Grasimi (g)

0.3 - 0.5

   din care saturate (g)

0 - 0.2

Carbohidrati (g)

0 - 0.7

   din care zahar (g)

0 - 0.1

Proteina (g) 91%

27 - 26

Sare (g)

0.39

 Concentratie foarte mare de aminoacizi esentiali BCAA 25% ! Leucina peste 12% !

VITABOLIC ISO GROUND ZERO este alegerea perfecta pentru ca ofera:
· Sursa proteica de inalta calitate biologica optinuta prin microfiltare CFM
· Valoare nutritionala exceptionala 
· Cantiate foarte mica de lactoza si carbohidrati
· Cantitate minima de grasimi si colesterol
· Concentratie maxima de proteina pentru a optine masa musculara de calitate

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, amestecati 1 cupa de pulbere (30 g) cu 200-250 ml de apa. In functie de rezultatele dorite consumati 1-3 portii pe zi.

Ingrediente Fara Aroma: Izolat proteic din zer de lapte Lacprodan® SP-9225 Instant (conține emulsifiant (lecitină de soia)), L-glutamină Kyowa Quality®, agent de îngroșare (gumă xantan), enzime digestive DigeZyme® (complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază) și LactoSpore® (Bacillus coagulans).

Ingrediente Vanilie-Alune: Izolat proteic din zer de lapte Lacprodan® SP-9225 Instant (conține emulsifiant (lecitină de soia)), L-glutamină Kyowa Quality®, arome (lapte), agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam k și glicozide steviol), enzime digestive DigeZyme® (complex multien - zimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază) și LactoSpore® (Bacillus coagulans).

Ingrediente Ciocolata: Izolat proteic din zer de lapte Lacprodan® SP-9225 Instant (conține emulsifiant (lecitină de soia)), cacao sub formă de pulbere, L- glutamină Kyowa Quality®, arome, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam k și glicozide steviol), enzime digestive DigeZyme® (complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază) și LactoSpore® (Bacillus coagulans).

Ingrediente Ciocolata-Caramel : Izolat proteic din zer de lapte Lacprodan® SP-9225 Instant sau Provon® (GLANBIA®) (conține emulsifiant (lecitină de soia)), cacao sub formă de pulbere, L-glutamină Kyowa Quality®, arome, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam K și glicozide steviol), enzime digestive DigeZyme® (complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază) și LactoSpore® (Bacillus coagulans).

*Digezyme este un complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază. *LactoSpore® (probiotic ce aportă 6-15 miliarde de spori de Lactobacilli (Bacillus coagulans)

DigeZyme® is a trademark of Sabinsa Corporation / Sabinsa Europe GmbH.
LactoSpore® is a trademark of Sabinsa Corporation / Sabinsa Europe GmbH.
Lacprodan® is a trademark of Arla Foods Ingredients Group P/S.

Ambalat in Spania.

Citeste articolul " Tipuri de Proteina din Zer " click aici

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.