Whey Gold Standard 2,27Kg

Producător: Optimum Nutrition

Arome:
Gramaj:

Preţ vechi: 229.00 lei

Preţ nou: 219.00 lei

Whey Gold Standard 2,27Kg

 

Proteina din zer este cunoscuta pentru calitatea ei de a se asimila rapid si pentru ca este o sursa bogata in aminoacizi, care grabesc procesul de refacere a tesutului muscular. Izolatul proteic din zer este cea mai pura forma de proteine din zer si ingredientul principal al 100% Whey Gold Standard. Hidrolizatul din zer este format prin divizarea proteinelor in forme foarte mici, numite peptide cu scopul de a fi asimilate rapid in organism. Izolatul proteic din zer si peptidele din hidrolizat de zer sunt cele mai calitative forme de proteine din zer.
Fiecare servire de 100% Whey Gold Standard are aproximativ 25 g de proteine cu absorbtie rapida; are un continut scazut de grasimi, colesterol, lactoza.  

 

100% WHEY GOLD STANDARD caracteristici:

 

 Whey Gold Standard este creat dintr-un amestec de:izolat proteic din zer microfiltrat, concentrat proteic din zer ultrafiltrat, peptide hidrolizate din zer.

 

Mod de administrare:
Pentru majorarea aportului proteic zilnic, recomandarile de administrare sunt:
- O portie imediat dupa antrenamente;
- Cate o portie intre mese, la distanta de cel putin 2 ore fata de mese;
- Optional se poate administra si dimineata, imediat dupa trezire, respectiv inainte de antrenamente cu 1 ora.

Gramaj 2.27 kg  
Serving Size1Rounded Scoop(30.4g)
Servings Per Container74
 
  Per 30.4 g
 
Energy 474kJ
  113 kcal
Protein 23.9g
Total Carbohydrate 1.8g
Of Which Sugars 1.2g
Total Fat 1.1g
Of Which Saturates 0.7g
Of Which Trans Fat 0g
Dietary Fiber 0.6g
Sodium 74 mg
 
Ingredients:
Protein Blend (WHEY* Protein Isolate, WHEY* Protein Concentrate, Hydrolysed WHEY* Protein Isolate, Emulsifier: SOY Lecithin), Fat-Reduced Cocoa Powder, Flavorings, (Acesulfame Potassium, Sucralose, Enzyme Complex (Amylase, Protease, Cellulase, Beta-D-Galactosidase, Lipase).
*From Milk
Allergen Information:  
Contains Milk, Soy

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.