Max Flex (Acid hialuronic, Glucozamina, Condroitina, MSM) 90 caps

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 47.00 lei

Supliment alimentar cu Acid hialuronic, Condroitina, Glucozamina si MSM.

Valori per servire (2 capsules) - 45 portii

Sulfat de glucozamină 2KCl  500 mg 
Condroitina sulfatată  250 mg
MSM  250 mg
Acid Hialuronic  250 mg
 
Acidul Hialuronic are remarcabile efecte anti-ageing, avand la baza acid hialuronic cu masa moleculara mica, ce patrunde cu usurinta in tesut. Un produs de exceptie care actioneaza cu eficienta pentru un aspect tanar si tonifiat al pielii, parului si unghiilor, pentru ochi sanatosi, muschi si articulatii puternice.

Sulfatul de glucozamina este un extract din carapacea crustaceelor, care s-a dovedit a avea efect documentat pe artroza la genunchi. Cateva studii care au comparat efectul suplimentelor alimentare continand sulfat de glucozamina cu cel al medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt folosite uzual pentru a scadea durerea articulara, au aratat cu precizie ca sulfatul de glucozamina a fost mai eficient in scaderea durerii si imbunatatirea functiei articulare.

Sulfatul de condroitina este o substanta chimica pe care o gasim in mod natural in cartilajul articular. El poate fi insa obtinut si din surse animale, de exemplu din cartilajul bovin. Efectul sulfatului de condroitina este rezultatul cumulat al mai multor reactii: activitatea antiinflamatorie, stimularea proteoglicanilor si a acidului hialuronic si scaderea activitatii catabolice a condrocitelor. Poate stopa erodarea cartilajelor, calmeaza inflamatia si favorizeaza regenerarea cartilajelor. 

Metilsulfonilmetan (MSM) actioneaza asupra durerii si uzurii articulare, contribuind la ameliorarea disconfortului si la refacerea cartilajului articular.

Ingrediente: Sulfat de glucozamină 2KCl, condroitină sulfat, MSM (Metilsulfonilmetan), acid hialuronic de sodiu, celuloză microcristalină (agent de umplutură), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), stearat de magneziu agent antiaglomerant), gelatină, dioxid de titan.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, administrati 2-4 capsule zilnic cu multa apa  sau alte lichide. Pentru maximul de suport al articulatiilor, administrati zilnic.

Alergeni: crustacee (sulfat de glucozamină 2 KCI)

Fabricat in Irlanda.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.