Synephrine 100 caps (sinefrină)

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 40.00 lei

Synefrina din produs provine din extractul de fructe al unui pom fructifer peren, portocalul amar. Portocalul amar este originar din Asia, dar poate fi întâlnit și în zonele mediteraneene. Synefrina este extrasă cel mai adesea de pe coaja fructului, iar frunzele sale sunt adesea folosite pentru a face uleiuri esențiale. Synefrina apare în multe produse, dar este conținută de obicei în formule termogene. De asemenea, este popular ca sinergist pentru cofeină.

Sinefrina este deseori comparata cu efedrina. Cand efedrina a fost interzisa, sa dat start la gasirea unui substitut. Si acesta a fost gasit in sinefrina compus care chimic este foarte asemanator cu pseudo-efedrina si efedrina.

Ajuta la arderea mai rapida a depozitelor de grasime, reduce si apetitul, astfel o dieta restrictiva caloric poate fi mai usor urmata, in plus, fiind un stimulent, asigura si energia necesara pentru antrenamente.

MOD DE ADMINISTRARE: Consumati 1 capsula dimineata sau inainte de antrenament cu un pahar cu apa.

Servings Per Container: 100
Per 1 capsula 
Dry extract of bitter orange / Extract uscat de portocala amara 330 mg
  -Synephrine / Sinefrina 19,8 mg

INGREDIENTE: Extract uscat de portocala amara (Citrus aurantium L., 6% sinefrina), agenti de glazurare (sulfti) (gelatina si coloranti (carbonat de calciu si octenil succinato sódico de almidón)), agent de încarcare (celuloza microcristalina) si agent antiaglomerant (stearat de magneziu).

Made in Spain.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.