Ashwagandha KSM-66 120 caps

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 70.00 lei

Ashwagandha este cea mai populară plantă din India și a fost folosită timp de secole ca tonic revitalizant și remediu în Ayurveda, vechiul sistem indian de medicină tradițională, naturală. Există multe studii care arată că rădăcina consumatoare de ashwagandha este eficientă în îmbunătățirea capacității organismului de a se adapta la stres și de a oferi un sentiment mai bun de sănătate. Principalele ingrediente active ale ashwagandha sunt withanolides, un tip de alcaloid care se găsește de obicei în ashwagandha. Se crede totuși că cheia eficienței ashwagandha este activitatea combinată a diferitelor constituenți ai acesteia, cum ar fi flavonoide, saponine, colină, glicozide, cumarine, minerale, uleiuri esențiale etc.

KSM-66™ este un extract patentat de ashwagandha (Withania somnifera). Poate că una dintre cele mai importante caracteristici ale KSM-66 ™ este că este un extras de spectru larg concentrat. Un extract cu spectru larg înseamnă că procesul de extracție poate izola și concentra substanțele active pentru o eficiență maximă. KSM-66 ™ este fabricat numai din rădăcina uzinei ashwagandha folosind tehnologii de înaltă calitate care nu implică solvenți chimici sau alcool în procesul de fabricație. Datorită pregătirii sale delicate, suntem capabili să păstrăm toate potențialul și eficacitatea rădăcinii de ashwagandha și, astfel, să dezlănțuim întregul său potențial într-o doză convenabilă și ușor de consumat. KSM-66 ™ sa dovedit a fi eficient în diferite studii clinice, conducând piața și știința referitoare la ashwagandha: KSM-66 ™ este capabil să-și îmbunătățească rezistența la stresul vieții cotidiene, la volumul excesiv de muncă și la oboseală. Astfel se obține un sentiment îmbunătățit de wellness. KSM-66 ™ poate ajuta la menținerea testosteronului la niveluri sănătoase și adecvate. KSM-66 ™ îmbunătățește performanțele fizice, cum ar fi rezistența, consumul maxim de oxigen și capacitatea cardiacă și pulmonară.

Proprietati:

► susține funcționarea sistemului nervos reducand considerabil starile de stres si anxietate, oferind un somn mai bun si o stare generala de calm
► susține funcționarea sistemului reproductiv (stimulează funcțiile sexuale)
► susține funcționarea sistemului imunologic (îmbunătățește imunitatea celulară)
► este un foarte bun anticatabolic(previne pierderea masei musculare) avand proprietăți antioxidante, care ajută la protejarea celulelor împotriva formelor reactive de oxigen (incetineste procesul de imbatranire)
► ingredientele și dozele sale sunt identice cu cele utilizate în studiile clinice
► aplică un mecanism holistic în acțiunea sa asupra corpului unui atlet

Informatii nutritionale per 1 capsula (120 capsule per flacon)

KSM 66 Ashwagandha (Root Extract) (Withania somnifera) 300mg

Alte ingrediente: Cellulose, magnesium stearate (vegetable source) and silicium dioxide (Anti-caking agent).

Withania somnifera, inițial cunoscută ca un adapogen, mărește rezistența corpului la stres.
KSM-66® este un extract patentat Ashwagandha cu cea mai mare concentrație de compuși activi din lume. Producătorul a avut nevoie de 14 ani pentru a dezvolta procesul de extracție în scopul izolării unei astfel de materii prime bogate.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar 1-2 capsule pe zi la o masa principala, cu un pahar de apa. Doza optima este de 4 capsule pe zi (2 dimineata si 2 seara).

Studii care stau la baza beneficiilor administrarii de Ashwagandha KSM-66™ :

1>Ashwagandha improves sex for women 21.04.2016
2>Daily 600 mg ashwagandha helps resistance trainers build more muscle and lose more fat 11.01.2016
3>Human study: ashwagandha boosts testosterone level 19.06.2014
4>Ashwagandha: more muscle strength, more lean body mass & lower fat percentage 19.12.2013
5>Test-tube study: ashwagandha inhibits Alzheimer's 10.08.2011
6>Speed up your sprints with ashwagandha 19.04.2011
7>Forty percent more testosterone with ashwagandha 19.07.2009

 Vitabolic® prin distribuitorul BS Sport detine licenta de comercializare a patentului Ashwagandha KSM-66™

Doar aceasta materie prima standardizata KSM-66™ prezinta calitatile enumerate, si nu este toxica deoarece este extrasa din radacina plantei !

DE CE KSM-66 ? Why Choose KSM-66 ?

1 KSM-66 is the highest concentration, most bioavailable full-spectrum root extract on the market today, retaining all the natural constituents of the herb in the original balance.

2 KSM-66 is the ashwagandha root extract with the most extensive set of research studies and clinical trials.

3 KSM-66 has the highest percentage of withanolides of all branded root-only extracts available today. It has more than 5% concentration of withanolides as measured by HPLC.

4 The production of KSM-66 has tight vertical integration for high quality and price advantage. KSM-66’s maker is the only ashwagandha manufacturer in the world with its own farms, production facilities, testing laboratories, research center and distribution.

5 KSM-66 is the botanical with the highest number of certifications. KSM-66 and its manufacturing have gone through the most extensive inspections and safety assessments in our industry for the labels of GMP (USP, NSF, NPA-UL, WHO), 100% USDA Organic, Non-GMO (Non-GMO Project Verified), Gluten Free (by GFCO), BSCG-drug free, Kosher, Halal, HACCP and several others.

6 KSM-66 has a neutral taste and is not bitter like other ashwagandha extracts, making it an excellent choice for use in foods and beverages.

7 KSM-66 has negligible levels of Withaferin A, a widely recognized cyto-toxic withanolide.

8 KSM-66 is produced using a first-of-its-kind, unique extraction process, based on “Green Chemistry” principles, without using alcohol or any synthetic solvents.

9 KSM-66 is GRAS Affirmed, Vegetarian, Safe and Shelf-stable.

Informații complete despre Ashwagandha KSM-66™: www.ksm66ashwagandhaa.com

Fabricat in Olanda

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.