Pure GABA 100g

Producător: Vitabolic

Preţ: 44.00 lei

100 % Pure GABA 100g - Growth Hormone Activator !

Supliment alimentar pe bază de acid gamma-aminobutiric, fara aroma.

Prezentare: 100 g sub formă de pulbere. Greutate netă: 100 g.

Doza zilnică recomandată: 3 g.

Mod de administrare:

Pentru a stabilii toleranta la acest produs se recomanda folosirea a 1,5 g (jumatate de cupa) la primele administrari. Dupa aceasta perioada se poate creste doza pana la 3 g pe zi (1 cupă).

GABA este esenţial pentru buna funcţionare a creierului şi a sistemului nervos central, având efectul de a reduce activitatea excesivă a creierului şi de a induce o stare de relaxare.

GABA stimulează glanda pituitară, principala glandă endocrină din creier care afectează funcţiile hormonale.

GABA stimulează, în special, producerea unui hormon deosebit de important, şi anume hormonul creşterii (Human Growth Hormone, HGH). HGH este cunoscut pentru efectul său puternic de formare a masei musculare (efect anabolic) şi de împiedicare a depunerii grăsimilor (efect lipotropic).

Suplimentarea cu GABA poate reduce grăsimea corporală, dar în acelaşi timp ajută la construcţia masei musculare.

HGH descreşte în mod natural, odată cu înaintarea în vârstă deci suplimentarea lui are, de asemenea, un efect pozitiv anti-îmbătrânire.

GABA poate îmbunătăţi, de asemenea, relaxarea şi somnul. Problemele şi grijile zilnice pot suprastimula creierul până la limita la care totul poate părea prea dificil, prea complicat. In acest moment poate fi de ajutor GABA, poate restabili echilibrul sistemului nervos, conferind persoanei respective o stare de relaxare, de calm si capacitatea de a se confrunta cu provocarile vietii.
Atunci când avem senzaţia că nu ne mai putem relaxa sau concentra asupra activităţii pe care o desfăşurăm, suplimentul GABA este de un real ajutor.

Suplimentul alimentar GABA este benefic în mod deosebit culturiştilor, atleţilor, precum şi celor care practică fitness-ul pentru a dobândi masa musculară slabă şi a minimaliza grăsimea corporală.

Acest activator al hormonului de creştere poate fi utilizat şi de către persoanele în vârstă sau de cele care suferă de anxietate şi stres.

Ingrediente: Acid gamma aminobutiric (GABA).

 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.