Now Foods Calcium Citrate 100tab

Producător: NOW Foods

Preţ: 75.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Now Foods Calcium Citrate
→ Formarea și răcorire oaselor și a dinților
→ Important pentru contracția musculară
→ Sprijinirea transmiterii impulsurilor nervoase
→ Necesare pentru coagularea sângelui
→ Osteoporoza, alergii si boli de piele

Calciu (calciu Citrat) e cel mai abundent element din corpul uman. Calciu (citratul de calciu) este indispensabil pentru formarea și repararea oaselor si a dintilor, dar este, de asemenea, foarte important pentru contracția musculară, coagularea sângelui, procesul de transmitere a impulsurilor nervoase, precum și alte procese metabolice.

Calciu (calciu Citrate) este recomandat pentru prevenirea bolilor osteoporozei, alergice și ale pielii, cum ar fi eczeme si psoriazis si afectarea ficatului. Calciu (Citrat de calciu) este important pentru rezistența membranelor celulare.

În produsul conținut și magneziu – un mineral care este necesar pentru metabolismul energetic, sinteza proteinelor, transmiterea impulsurilor nervoase prin sinapse neuromusculare, legarea calciului cu substanța dintelui. Magneziul are un impact pozitiv asupra stării sistemului de reproducere. Formula se adaugă vitamina D, zinc, cupru, mangan, care sunt sinergici, și de a crește absorbția și utilizarea calciului în organism.

Mod de utilizare: O doză de 1-2 ori pe zi, cu mese.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.