Vitamin B Complex 100 tab

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 39.00 lei

Vitaminele B sunt importante pentru multe funcții în organism, inclusiv producerea de energie, functia imunitar si modularea stresului. Formula este ideal pentru sportivii care au nevoi mai mari de vitamine sau persoane expuse la stres permanent. Un aport excesiv de alcool poate epuiza de asemenea magazine ale corpului de vitamine B, in special B1.

Compozitie:

Trimetilglicină 200 mg
Vit. B1 25 mg (2273%)*
Vit. B2 25 mg (1786%)*
Vit. B3 27 mg (169%)*
Acid pantotenic 9 mg (150%)*
Vit. B6 9,5 mg (679%)*
Acid folic 400 µg (200%)*
Vit. B12 33 µg (1320%)*

 *%VNR: Valoare Nutrițională de Referință

Administrare:  1 tableta/zi sau la indrumarea medicului.

Ingrediente: agent de încărcare (celuloză microcristalină), clorhidrat de betaină (trimetilglicină), agent antiaglomerant (fosfat acid de calciu), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), agent antiaglomerant (stearat de magneziu), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), acid folic (acid pteroilmonoglutamic) și vitamina B12 (cianocobalamină). 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.