Zinc Gluconate 90 caps

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 28.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Gluconatul de zinc este sarea de zinc a acidului gluconic. Formula chimică a acestui compus este C12H22O14Zn. Are masa molară, 455,68 g / mol. Acesta conține un cation de zinc (Zn+2) asociat cu doi anioni de acid gluconic. Mai mult decât atât, este un supliment alimentar popular și o bună sursă de zinc. Putem găsi acidul gluconic în surse naturale, dar pentru prepararea suplimentului, industriile produc acid gluconic prin fermentarea glucozei prin Aspergillus niger sau unele specii de ciuperci.

Zincul este implicat în metabolismul carbohidraţilor, utilizarea glucozei şi producţia de insulină.
Pentru antrenamentele de durată vă încarcă muşchii cu energie. Este un mineral esenţial implicat în majoritatea proceselor metabolice din organismul uman.

Zincul este esențial pentru funcționarea normală a mai multor organe și sisteme din organism, inclusiv a sistemelor scheletice, imune, neurologice și endocrine. Zincul este un mineral necesar, co-factor pentru sute de reacții enzimatice legate de metabolismul proteinelor ș i carbohidraților, sinteza ARN (acidul ribonucleic) / ADN (acidul dezoxiribonucleic ) și semnalizarea intercelulară.

Valori Nutritionale Per 1 capsula:  Zinc gluconate 25 mg

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Fabricat in Irlanda.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.