Membru

💪 Ești sportiv profesionist, antrenor, instructor sau detii un club, o firma in domeniul activitatilor sportive ?
Intră in echipă si devino ambasador Vitabolic ‼️

Avantaje:

👍 Garanția calitații
Suplimentele nutritive Vitabolic sunt produse la cele mai prestigioase fabrici din Europa, dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara. Folosind ingrediente a caror calitate este recunoscuta pe plan mondial, si protejate prin marci inregistrate, va oferim calitate superioara la un pret corect. Toate suplimentele nutritive Vitabolic sunt notificate la Ministerul Sanatatii.

💡 Gamă largă de produse
Diversificarea si inovarea continua, specifica brandului Vitabolic, sunt factorii care duc la innoirea permanenta a gamei cu produse de ultima generatie, bazate pe cele mai revolutionare materii prime.

💸 Castigăm impreuna
Punandu-vă la dispozitie suplimente nutritive, accesorii si imbracaminte de calitate superioara prin care sa generati profit, iar clientilor dvs. sansa de a cumpara produse de calitate superioara la un pret adecvat, consideram ca ne ajutam atat partenerii cat si clientii utilizatori finali sa castige impreuna cu noi.

🤝 Când te înscrii în echipa Vitabolic, devii mai mult decât membru, te alături unei comunități globale de persoane care gândesc asemănător si actioneaza pentru dezvoltarea personala si a echipei.Înregistrare

Întrebări frecvente

Cine poate fi membru Vitabolic ?

Competitori din diferite ramuri sportive, antrenori, antrenori personali, instructori, organizații sportive.

Cât mă costă să devin membru şi cum mă pot înscrie ?

Nu există nicio taxă de membru. Te poţi înscrie completând formularul de înscriere, iar codul dvs. va fi activ dupa o evaloare din partea nostra, pe baza informatiilor completate de dvs. in formular. Activarea codului dureaza 1-5 zile lucratoare.

Pe ce perioadă este valabilă calitatea de membru ?

Pe perioada nelimitata, codul putand fi sters de catre noi daca nu exista activitate pe el o perioada de 90 zile sau datorita unor conflicte de interese ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila.

Cum îmi pot anula calitatea de membru ?

Prin expedierea unui email la adresa comenzi@vitabolic.ro si contactându-ne pe Instagram Vitabolic. Codul va fi sters in 90-180 zile.

Ce discount au cei ce imi folosesc codul si cum il pot folosii ?

La finalizarea comenzii, in campul "Cod discount" vor completa cu codul dvs., litere mici sau majuscule nu influentiaza aplicarea codului, si apasa butonul "Aplica discount", beneficiind astfel de 10% reducere la produsele Vitabolic pentru comenzi sub 1000 lei, 15% peste 1000 lei si 20% pentru comenzi ce depasesc 2000 lei. Transportul este gratuit la comenzi ce depasesc valoarea de 100 lei.

Unde pot vedea performanţele codului meu ?

Veti primii in mailul de activare a codului un link pentru a vedea comenzile ce au folosit codul dvs.

Când pot beneficia de pe urma performanţelor obtinute ?

La inceputul fiecarei luni, dupa data de 05 ale lunii in curs, veti putea folosi suma acumulata pe luna anterioara pentru achizitionarea de produse. Daca performantele codului dvs. sunt insemnate, atunci va exista un contract pe baza caruia va vom transfera sumele aferente in cont, dupa data de 15 ale lunii in curs, pentru luna anterioara. Sumele nu se reportează daca nu sunt folosite lunar.

Pot recomanda si altor persoane sa devina membrii ?

Da, chiar incurajam extinderea echipei prin oferirea a 25% din vanzarile viitoare a noilor membrii, acestia selectand la inregistrare codul dvs. ca si cod pentru persoana care le-a recomandat să devina membrii Vitabolic, fara sa afecteze in vreun fel veniturile noilor membri.

Care sunt toate beneficiile de a fi membru ?

10% din vanzarile pe cod produse Vitabolic, 25% din vanzarile membrilor ce au intrat in echipa la recomandarea dvs., si au selectat codul dvs. la inregistrare. Va puteti folosii propriul cod beneficiind atat de 10% discount ca si client cat si de 10% acumulat pe cont. Periodic oferim produse la un pret redus membrilor echipei.

Dacă am o alta intrebare ?

Dacă nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta contacteaza-ne pe Instagram Vitabolic si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.