Cand luam proteina din zer ?

 Pentru a maximiza efectele suplimentelor asupra dezvoltarii masei mulculare se recomanda adminitrarea lor in anumite perioade ale zilei. Proteina din zer este pe buna dreptate cel mai cautat supliment pentru masa musculara, este o proteina din lapte care are un nivel ridicat de aminoacizi cu lanț ramificat BCAA-uri, se digera rapid ajungand intr-un timp scurt la muschii pentru a începe construirea musculara.
 Astfel se recomanda 1 cupa de Whey Trilogy dizolvata in 200 ml apa cand te trezești, pentru ca ești în stare catabolică, ceea ce înseamnă că organismul tău mănâncă la propriu din mușchi. Catabolism muscular este datorat unei perioade indelungate in care masa musculara nu a fost hranita, timpul cat ati dormit.
 Alt moment optim pentru adminitrarea unei cupe de Whey Trilogy dizolvata in 200ml apa este cu 30 minute inainte de antrenament. Aminoacizii obtinuti din consumarea proteinei din zer sunt folosiți și drept combustibil de către mușchi în timpul exercițiilor, permițându-ți să te antrenezi mai mult si mai intens, si sa grabesti recuperarea musculara.
 După antrenament ai nevoie de 1-2 cupe Whey Trilogy dizolvata in 200-400 ml apa. Numeroase studii au arătat că furnizarea unei surse rapid digerabile de proteină imediat după antrenament sporește sinteza proteinei în mușchi și duce la o mai mare dezvoltare a acestora.
 Distrează-te cu aromele – De vreme ce vei da gata cel puțin două shake-uri pe zi, trebuie să găsești o aromă care se potrivește cu gustul tău. Din fericire pentru tine, proteina Whey Trilogy recomandata de noi si fabricata in Irlanda, dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara, are cinci arome delicioase: ciocolata, prajitura, vanilie, lamaie-iaurt si capsuni.

Publicat în: 22.02.2017

Înapoi