Despre Aminoacizii Lichizi

Hydro Liquid Amino ( cu Peptiplus® ) suplimentul ideal atat pentru cei tineri cat si pentru cei „cu experienta” !

Pe masura ce imbatranim , corpul nostru nu mai produce proteine de colagen , și din păcate , colagenul este cel care confera elasticitate pielii noastre . Astfel, aspectul de piele uscata, încrețită se datoreaza într-adevăr din cauza lipsei de colagen . Cu toate aceastea, suplimentand dieta dvs. cu o proteina naturala de colagen nu doar va va face sa pareti mai tanar, colagenul construiește o masa musculara sanatoasa - mușchiul tineretii - precum și articulatii si oase sanatoase .

Proteina de colagen ajută de asemenea în repararea tesutului muscular . Deoarece un antrenament bun sau un exercițiu fizic intens inseamna de fapt o rupere a fibrelor musculare, proteinele de colagen ajuta în procesul de reconstrucție si reparare a acestora. Colagenul face posibilă vindecarea mai rapida si simultan ajuta la construirea masei musculare , în urma unui antrenament . Unii vor găsi chiar și ca dorm mai profund atunci când consuma proteine de colagen . Sună din ce in ce mai bine, nu-i așa ?

Poate vă întrebați de ce o persoană nu poate mânca doar mai multe alimente cu continut ridicat de proteine pentru a obține aceleași beneficii . Este vorba despre biodisponibilitate si de numarul de calorii ingerate.

Suplimentele proteice sub forma de pudra vin cu o cantitate insemnata de proteina, doar ca tubul digestiv este pus la lucru pentru a obtine aminoacizi liberi la fel ca si in cazut alimentelor . De aceea, o proteină lichida este cel mai mare castig. Găsiti una cu putine calorii , sau și mai bine , hidrolizata sau " pre-digerata "- Peptiplus® (proteina hidrolizata) - ceea ce înseamnă ca, pur și simplu, ați ingerat-o în cea mai mica forma, fara niciun efort suplimentar pentru corp in a o asimila.

Publicat în: 15.01.2016

Înapoi