Best Joy Cooking Spray Rapita

Producător: Best Joy

Preţ: 20.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Ulei de rapita ECO Spray - Best Joy 201g
760 doze x 0.25g

Spray-ul de gătit din Rapita este uleiul de rapita 100% natural, care nu conține calorii. Vă ajută pentru a prepara alimente gustoase și sănătoase și este potrivit la prăjit, grill-uri și salate. Acesta nu conține calorii, grăsimi și colesterol. Spray-ul cu ulei din rapita nu afectează gustul sau mirosul alimentelor.
Ulei 100% natural din rapita
-Fara calorii
-Fara grăsimi
-Fara colesterol
-Fara conservanti
-Fara gluten
-Vegan
-Vegetarian
-Paleo
-fara GMO

Ingrediente: Ulei derapita, lecitina de soia (fara GMO), apa purificata, propelant

Mod Utilizare: Agitaţi bine înainte de utilizare şi pulverizaţi pe o tigaie rece sau peste alimente de la o distanţă de aprox. 20 cm. Nu pulverizaţi în apropierea focului aprins.

Valori nutriţionale 1 doză =0,25 g (1/4 sec)
Calorii 0g
Calorii din grăsimi 0g
Grăsimi 0g
din care grăsimi saturate 0g
din care grăsimi trans 0g
Colesterol 0mg
Sodiu 0mg
Carbohidraţi 0g
din care fibre 0g
Proteine 0g

Alergeni: contine soia.

Atenţie
Spray-ul este sub presiune. Nu expuneți la lumina soarelui și la temperaturi de peste 50°C. Nu aruncați în foc. Nu pulverizați peste foc deschis sau obiecte fierbinți. Feriţi de căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii.
Produs in UE

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.