Transport şi livrare

Toate comenzile sunt livrate prin firma de curierat rapid !

Transportul este GRATUIT pentru comenzile facute pe site cu livrare in Romania 🇷🇴 !!!*

Comanda minimă este de 100 de lei.

Preţurile includ TVA.

*transport 10-20 lei pentru comenzile facute telefonic.

Orar Departament OnLine: L-V: 09:00-17:00 Tel. 0735 865 718

Sâmbătă şi Duminică nu se fac livrări şi nu se iau în considerare la calculul timpului de livrare.

Timpul de livrare este 24h - 48h de la efectuarea comenzii.

Plata se face în lei, ramburs, integral, la livrare sau cu cardul OnLine.

Nu ridicaţi coletele sparte sau lovite fără proces verbal de constatare întocmit de curierul care face livrarea ! Plângerile ulterioare fără proces verbal de constatare nu pot fi soluţionate !

Plata cu cardul

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.suplimente-vitabolic.ro folosește platforma EuPlatesc.ro unde puteți plati cu cardul sau din portofel electronic .

EuPlatesc.ro este un sistem de plata online securizata, bazat pe standardul 3DSecure. Apasand butonul de plata cu cardul prin Euplatesc.ro veti fi redirectionat catre sistemul de plata online cu cardul bancar, unde veti introduce informatiile de indentificare a cardului pentru a putea finaliza tranzactia.
*In momentul acceptarii platii suma este blocata in contul dvs iar dupa efectuarea livrarii se face debitarea contului.

Plata online folosind cardul se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranța deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD(inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

IMPORTANT : Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie sa furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spatii),
data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei EuPlatesc.ro

www.suplimente-vitabolic.ro nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

RECLAMAŢII ŞI CONDIŢII DE RETURNARE :

Conform Ordonanţei Guvernului 130/2000, Art. 12. - Dispoziţiile art. 3-4, ale art. 7-10 şi ale art. 11 alin. (1), returnarea produselor nu se aplică în cazul vânzării de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate de către comerciant la domiciliul, resedinţa sau la locul de munca al consumatorului. În cazuri excepţionale (ex: produsul nu este cel comandat, este deteriorat de la transport etc.), putem accepta returnarea produselor alimentare, cu condiţia ca acestea să nu fie desigilate din ambalajul original iar ambalajul exterior să nu fie deteriorat. Pentru returnarea acestor produse, vă rugăm să ne contactaţi în termen de 48 de ore de la primirea coletului. Returnarea accesoriilor si a altor produse non-alimentare: În conformitate cu legislaţia în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Clienţii noştri pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţia acceptării returului este ca produsele să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate, să prezinte semne de utilizare, să aibă toate etichetele intacte). SC Vitabolic SRL va înapoia contravaloarea produselor comandate în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate.

RECLAMAŢIILE se pot face la nr. de tel. 0723430670.