All Day You May 465g

Producător: Rich Piana Nutrition

Arome:

Preţ vechi: 165.00 lei

Preţ nou: 145.00 lei

ALL DAY YOU MAY was birthed from Rich Piana‘s philosophy that supplements should never take the place of your meals, but rather taken in addition to the food you eat.

Flacon de 465 g (30 de porții)

All Day You May este un raport de 10: 1: 1 BCAA și pulbere de recuperare, oferind astăzi unul dintre cele mai dinamice produse pe piața suplimentelor alimentare. ADYM este conceput pentru a ajuta la formarea mușchilor și pentru a susține eforturile de recuperare. În plus acesta conține aminoacizi esențiali, Copmax, Beta-Alanină și electroliți.

All Day you May are un profil complet de aminoacizi cu lanț ramificat, aminoacizi esențiali și ne-esențiali, plus o combinație de aminoacizi condiționată pentru a acoperi toate bazele.

● Raport 10: 1: 1 BCAA
● Copmax și Beta-alanină
● Plus Glutamină și carnitină

 

ATENTIE ! Aroma Vanilla Iced Coffee: contine cofeina 125 mg/ portie (1cupa=20g)

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.