CreaToR

Producător: Biotech

Caps Tab:

Preţ: 74.00 lei

Crea.ToR

Cand folosesti Crea.ToR vei simti createrea rapida a masei musculare. Acest produs este dezvoltat cu serum de creatina pentru a maximiza volumul celular. Crea.Tor-ul este de 2000% mai efecient decat orice alta creatina monohydrata obisnuita, se absoarbe 100% direct in muschi. In plus factorul ATP (adenozin trifosfat) combinat cu  formula Maximize Energy va duce la accelerarea incarcarii cu energie in timpul antrenamentului.

Indicatii: Consuma 2 tablete pe zi , cu 30 de minute inainte de antrenament, in zilele fara antrenament , se consuma 2 tablete dimineata pe stomacul gol.

Mod de prezentare: 120 tablete

NOTA Acest produs este un supliment alimentar! El nu înlocuieşte alimentaţia variată! A nu se depăşi doza zilnică recomandată! A se citi cu atenţie datele înscrise pe etichetă! Produsul nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor şi nu se recomandă diabeticilor!

Factori de nutritie:/portie:     

ToR Matrix (Creatina Buffer, Creatina Micronized: 1100 mg

Creatina SERUM (Creatine HCI, Creatina gluconat, Creatina AKG): 100 mg

Energy Maximize (Niacin, Extract de Ceai Verde, extract de Guarana): 100 mg

ATP Factor (Calcium Pyruvate, L-Tyrosine, AKG, Citruline Malate, NADH): 170 mg

Pyridoxine HCI: 10 mg

Alte ingrediente: Zahar, sodiu, grau, gluten, soia.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.