Serious Mass 5400g

Producător: Optimum Nutrition

Arome:
Gramaj:

Preţ: 239.00 lei

Serious Mass este un supliment de cea mai buna calitate , atat in continutul proteic cat si in cel al carbohidratilor . Fiecare portie furnizeaza 1250 calorii , din 50 grame de proteine si peste 250 grame carbohidrati .fara adaos de zahar . Ca sa cresca in volum muscular , un culturist , mai ales daca e incepator si de tip ectomorf , necesarul de calorii din surse esentiale este de maxima importanta . Acest plus de calorii sunt furnizate de fiecare portie de Serious Mass , alaturi de 25 de vitamine si minerale , plus factori lipotropici precum colina si inositolul . Cu Serious Mass cresterea este nu numai cantitativa , dar si calitativa .

Mod de utilizare:
Adăugaţi o măsură de produs într-un blender mare umplut cu 300 ml de apă sau lapte rece, până la 4 porţii pe zi după cum urmează: înainte de antrenament cu o oră, imediat după antrenament, între mese ca supliment alimentar.
Informaţii despre alergeni !
Acest produs conţine proteine derivate din lactate, ouă şi grâu, lecitină derivată din soia precum şi maltodextrină.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.