Waxy Maize Creatine 2 Kg (carbohidrati cu masă moleculară mare)

Producător: Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ: 99.00 lei

Immediate Glycogen Mediated Muscle Volumizin !

Increase Muscle Size & Strength !

 Waxy Maize este un carbohidrat complex cu catenă lungă, cu masă moleculară mare, fără zahăr și fără lactoză. Greutatea moleculară mai mare diminuează osmolalitatea (cantitatea de apă care se acumulează în jurul fiecărei molecule) și permite o mișcare de doua ori mai rapidă decât alte produse similare. Waxy Maize trece ușor prin stomac unde se absoarbe rapid și transmite spre sânge și mușchi, energie și nutrienți în forma de impuls. Acest proces este rapid, eficient și evită simptomele de balonare, pe care le puteți avea în urma consumului de carbohidrați cu greutate moleculara mică.

Combinatia dintre Waxy Maize, un carbohidrat de calitate superioara, si Creatină monohidrata este ideala, favorizand la maxim asimilarea creatinei pentru cele mai puternice efecte de volumizare, crestere si energizare a masei musculare. Experienta multor ani de utilizare a creatinei demonstreaza fara echivoc ca efectul cel mai puternic se obtine atunci cand aceasta este combinata cu carbohidrati.

Valori nutritionale per 100g:

Valoare energetică  1622 Kj / 388 kcal

Carbohidrați 87 g din care zaharuri 0,4 g

Creatină monohidrat 10 g

Mod de administrare: Se amestecă 50 g de produs (1 cupă de 90 ml) de 2 ori pe zi.

Ingrediente: Amidon modificat, creatină monohidrat, căpșuni sub formă de pulbere, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), arome, acidifiant (acid citric), îndulcitori (sucraloză și acesulfam K) și coloranți (azorubină și albastru brillant FCF).

Fabricat in Spania.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.