Tyrosine 500mg

Producător: Pro Nutrition

Caps Tab:

Preţ: 34.00 lei

Măreşte-ţi performanţa fizică şi mentală cu ajutorul produsului Tyrosine – ţi se va părea atât de uşor să te antrenezi la capacitate maximă.Tirozina este un aminoacid cu efect puternic energizant, îmbunătăţeşte concentrarea şi are de asemenea efecte anti-catabolice.

L-tirozina este un aminoacid neesenţial, sintetizat de către organism pornind de la un alt aminoacid, fenilalanina. Tirozina participă la importante reacţii chimice: este un precursor al melaninei (pigment al pielii), al unor substanţe care joacă un rol în transmisia influxului nervos (dopamina, noradrenalina) şi ai hormonilor glandei tiroide: tiroxina şi fenilalanina. Pacienţii cu deficit de tiroxină au simptome printre care: creştere ponderală, mâini şi tălpi reci şi un metabolism bazal scăzut.

Se crede că aminoacidul L-tirozină promovează funcţionarea sănătoasă a glandei tiroide, adrenale şi pituitare. Este precursorul neurotransmiţătorilor epinefrină, norepinefrină şi dopamină, transmite impulsurile nervoase şi previne depresia.

Dopamina este vitală funcţiilor cerebrale şi pare să afecteze apetitul sexual. Este util şi pentru suprimarea apetitului şi reducerea grăsimii corporale.  
Lipsa tirozinei se manifestă prin metabolism bazal căzut, lipsă de nergie şi creştere ponderală.

Ingrediente: L-Tirosină.

Ingrediente inactive: gelatină de vită, povidonă K30.

Mod de administrare:
Se administrează 1 - 2 porţii (4 - 8 caps.)/zi între mese, înainte de antrenament sau oricând vă simţiţi obosit.

Mod de prezentare: 100 capsule

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.