Mutant Whey 4500g

Producător: Mutant

Arome:

Preţ vechi: 350.00 lei

Preţ nou: 270.00 lei

Mutant Whey

Proteinele sunt macronutrienţi care fac parte din componenţa oricărei celule din organism şi au un rol determinant în capacitatea de refacere şi dezvoltare a organismului, în desfăşurarea proceselor metabolice sau menţinerea şi crearea de noi ţesuturi. Din aceste considerente, proteinele influenţează în mod specific performanţa sportivă.

În timpul efortului fizic, consumul (catabolismul) proteinelor creşte şi deoarece organismul nu înmagazinează proteinele, deci nu dispune de o rezervă, atunci când are nevoie de un plus de proteine, aceasta trebuie suplimentată. Este cunoscut faptul că în organismul persoanelor care practică exerciţii fizice intense se poate instala un echilibru azotat negativ, consecinţă a accelerării proceselor de degradare a proteinelor şi a unei insuficiente cantităţi de proteine. Un echilibru azotat pozitiv necesită un aport proteic în care aminoacizii esenţiali sunt într-un raport optim. Şi adevărul este că nu există un singur tip de proteină care să fie „cel mai bun” pentru toate scopurile. Culturiştii şi sportivii de performanţă ştiu foarte bine că cea mai benefică formă pentru scopurile lor este o combinaţie a diferitelor tipuri de proteine.

Mutant Whey produs de Fit Foods conţine proteine sub formă de izolat proteic din zer, care este absorbit mai repede în muşchi, ceea ce este benefic atunci când este consumat imediat după antrenament, deoarece acela este momentul când masa musculară are nevoie cel mai mult de proteine, şi sub formă de concentrat proteic de zer, care în urma procesării reţine totuşi o cantitate ridicată de proteine cu rol imunostimulent, precum lactoferina (o proteină cu important rol antiviral şi antibacterian şi proprietăţi antiinflamatorii) şi imunoglobuline.

Beneficii:

- diverse blenduri de proteine din zer pentru accelerarea sintezei proteinelor din muschi

- formula imbunatatita cu glutamina

- fara aspartam - formula indulcita cu sucraza

- gust delicios

- continut injumatatit de colesterol fata de alte produse cu proteine din zer

- nivel redus de lactoza

- se amesteca usor

Mod de administrare: A se amesteca doua cupe de supliment (1 cupa = 36 g) cu 340 - 454 ml de apa rece intr-un shaker si a se agita bine timp de 15-25 secunde.

2.27Kg Triple Chocolate

Serving Size: 36g
Servings Per Container: 63

Amount Per Serving % DV

Total Calories 140
Protein: 22g
Total Carbohydrates 5g
Sugars 1g
Dietary Fibre 1g
Fat: 3g
Saturates: 0.3g
Sodium: 90mg
Potassium 250mg
Typical Amino Acid Per Serving:
Alanine: 2.3g
Arginine: 0.8g
AsparticAcid: 4.4g
Cystine/Cysteine: 1.1g
Glutamine & Glutamic Acid: 7.6g
Glycine: 1.2g
Histidine: 0.7g
Isoleucine: 2.8g
Leucine: 4.8g
Lysine: 4.0g
Methionine: 1.1g
Phenylalanine 1.3g
Proline: 2.6g
Serine: 2.2g
Threonine: 2.8g
Tryptophan 0.7g
Tyrosine 1.5g
Valine: 2.4g

Other Ingredients:
NitroSerum (Unique Membrane Filtered Whey Protein Concentrate/Phospholipid Complex), Micro Filtered Whey Protein Concentrate, Cold Processed Whey Protein Isolate, ActiNOS Hydrolyzed Whey Protein Bioactive Peptide Isolate, Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Dispersion Controlled Complex (Inulin, Xanthan Gum, Whole Oat & Soybean Powders) Glutamine peptides (from Hydrolyzed Wheat Protein), Natural and Artificial Flavours/Enhancers, Potassium Citrate, Acesulfame Potassium, Sucralose, Soya Lecithin.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.