Protein 80 Plus

Producător: Weider

Arome:

Preţ: 74.00 lei

Weider Protein 80+

Concentrat proteic din patru tipuri de proteina: cazeina, izolat proteic din lapte, zer si albus de ou. Compozitie la 100 gr: 81,4-83% (in functie de aroma) proteine, 4,3% carbohidrati, 1,7% grasimi, 2 mg vitamina B6, 1.290 mg calciu.

Furnizeaza aminoacizi timp de pana la 7 ore!Are un continut ridicat de BCAA.Contine L-Glutamina.Acest produs a obtinut un scor biologic de 144 (masurat dupa normele FNB)! Aceasta arata ca a depasit cerintele continutului de aminoacizi recomandat.

Ambalaj: punga 500gr

Mod de folosire: 30 g pulbere cu 300 ml lapte degresat. Fiind un produs proteic cu asimilare secventiala, se pot lua 1-2 portii intre mese, dupa antrenament si seara inainte de culcare

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.