Immune Active (Quercetin, Wellmune) sustine sistemul imunitar

Producător: Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ: 85.00 lei

Immune Active Aroma Berry - 30 portii

Compozitie per (6g) portie:
Quercetin® 500mg
Elderberry Extract 300mg
Wellmune® 250mg
Zinc 15mg
Copper Gluconate 1mg
Vitamin D3 5000 IU (125mcg)
Inulin 1500mg
Vitamin C 1000mg
Orange Juice Powder 1000mg
Acerola Juice Powder 1000mg
 
Wellmune® este un beta glucan din drojdie care in urma multor cercetari serioase sa dovedit extrem de benefic pentru sistemului nostru imunitar. Spre deosebire de alți beta glucani din drojdie, Wellmune® este singurul ingredient susținut de studii clinice publicate, si reevaluate in decursul anilor. Cercetările validează capacitatea unică a Wellmune® de a contribui la consolidarea sănătății imune generale la persoane de toate vârstele.
Studii pe care se bazeaza : https://www.wellmune.com/research/

Quercetin® este un antioxidant 100% natural, recomandat pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, cardiovascular, pentru reducerea stresului oxidativ, inflamației și a manifestărilor alergice (în special în sfera sistemului respirator – astm bronșic, rinită alergică). Este un flavonoid, care se găsește în mod natural în fructe și legume crude (ardei, ceapă, sparanghel, roșii, broccoli, cireșe, mere, struguri), are de asemenea, proprietăți antiinflamatoare și antihistaminice. În plus, contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, reduce fragilitatea capilarelor și protejează vasele de sânge, favorizează scăderea colesterolului.
 
Elderberry Extract s-a demonstrat că extractul de soc contribuie la reducerea severității și a duratei gripei : https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28198157/
 
Ingrediente: Inulin, Vitamin C (Ascorbic Acid), Orange Juice Powder, Acerola Juice Powder, Quercetin, Elderberry Extract, Wellmune, Silicon Dioxide, Flavour (Berry), Zinc Gluconate, Vitamin D3, Sweetener (sucralose), Copper Gluconate.
 
Fabricat in Irlanda.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.