Universal Vitamina E 100 caps

Producător: Universal Nutrition

Preţ: 39.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Vitamina E face parte din categoria de suplimente nutritive esentiale pentru viata de zi cu zi. Fiecare capsulă contine 400 UI de Vitamina E sub formă de d-alfa tocoferol. Vitamina E este un antioxidant liposolubil foarte puternic. 

Vitamina E este indispensabilă unei bune stabilizări a membranelor celulare, menţinerii activităţii unor enzime, agregării plachetelor sangvine şi protecţiei globulelor rosii. Vitamina E încetineşte îmbătrânirea celulelor. Studiile arată ca Vitamina E are un rol protector împotriva bolilor coronariene. Este recomandat să se administreze doze mari celor care urmeaza un tratament cu Vitamina K.
 
Administrare: 

Se recomanda cate 1 capsula/zi, sau la indrumarea medicului. 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.